Oviautomatiikka

Nykyaikainen automaattiovi on turvallinen, helppokulkuinen, energiaystävällinen ja varmatoiminen ratkaisu.

JOUSTAVAA KULKEMISTA

Kiinteistön ovet ovat ensimmäinen asia jonka ihmiset huomaavat tullessaan sisään, asialla on suuri merkitys kuinka joustavaa kulkeminen ja liikkuminen on. AM Securityllä on laaja valikoima erilaisia ratkaisuja haasteelliseen oviympäristöön, tarjolla on kääntö-, liuku-, balanssi- sekä pyöröovikoneistoja. Oviautomatiikka voidaan asentaa myös jo olemassaoleviin oviin. Palo-ovien automatiikka mahdollistaa esteettömän päivittäisen henkilöliikenteen, mutta sulkevat osastoivat ovet luotettavasti ja nopeasti tulipalon sattuessa.

ERITYISTARPEET JA ESTEETTÖMYYS

Kun liikkuminen on rajoitettua pitää oviautomatiikan olla helppokäyttöistä ja turvallista, esim. liikuntarajoitteiset, vanhukset tai lastenvaunujen kanssa liikkujat. Valikoimassamme on myös ratkaisuja kiinteistöihin, joissa tulee ottaa esteettömyys huomioon.

SOVELTUVUUS

– Liikenneasemat
– Teollisuusrakennukset
– Sairaalat
– Hoitolaitokset
– Liikekiinteistöt
– Kauppakeskukset
– Hotellit
– Ravintolat

KÄÄNTÖOVIAUTOMATIIKKA

Sarana- / kääntöoviautomatiikka on mahdollista asentaa ja olemassa olevaan saranaoveen. Koneisto sopii sisä- ja ulko-oviin, paloluokiteltuihin oviin, parioviin sekä liikuntarajoittettujen sovelluksiin, esim. sairaaloihin, hoitolaitoksiin, julkisiin tiloihin.

LIUKUOVET

Liukuovet ovat suunniteltu turvallisiksi käyttää. Jos ovet sulkeutuvat ja niiden välissä on este, turvalaitteet pysäyttävät tai hidastavat ovien toimintaa. Mikäli este havaitaan avautumissuunnassa, ovien liike pysähtyy ja ne sulkeutuvat viiveen jälkeen. Liukuovien avaus- ja sulkeutumisnopeutta on mahdollista ohjelmoida toimimaan halutulla nopeudelle, kiinteistön ja tarpeen mukaisesti.

BALANSSIOVET

Balanssiovi on kokonaisuus, joka soveltuu pienempään tilaan, joissa liukuovelle ei löydy asennustilaa. Balanssiovella pystytään täyttämään hätäpoistumisreittien vaatimukset. Ovii toimii nopeasti ja sen avulla henkilöliikenne saadaan yhtä sujuvaksi kuin liukuovellakin.

PYÖRÖOVET

Pyöröovia on saatavilla 2-, 3- tai 4-lehtisenä. Ovien ulkonäkö voidaan räätälöidään asiakkaan ja kiinteistön tarpeen mukaisesti. Soveltuu hotelleihin, isoihin kauppakeskuksiin, joissa henkilöliikenne vaatii sisääntulossa paljon tilaa.

HUOLTO- JA KUNNOSSAPITOPALVELUT

Tarjoamme myös määräaikaishuolto- ja kunnossapitopalveluja automatiikkaoville, jolla varmistetaan joustava ja turvallinen liikkuminen kiinteistössä.