Mekaaninen lukitus

Kiinteistön lukitusjärjestelmä kannattaa pitää aina ajantasalla, jos kuitenkin se on päässyt vanhaksi, on sen uusiminen järkevää esim. putkiremontin yhteydessä tai muuttaessa uusiin toimitiloihin. Valikoimastamme löytyy useita eri vaihtoehtoja joko kodin tai koko kiinteistön suojaamiseen.

> Lue lisää


Sähköinen lukitus

Sähköisillä lukitusratkaisuilla on laajennusmahdollisuuksia, joilla pystytään reagoimaan nopeasti muuttuneisiin kulkuoikeus- ja lukitustarpeisiin. Korkea turvallisuustaso saavutetaan kun mekaaniseen lukitukseen yhdistetään sähköinen lukitus, jolla voidaan asettaan mm. aikarajoituksia kulkuoikeuksiin ja sen myötä mahdollisuus saada tietoa kulunvalvonnan muodossa.

> Lue lisää


Oviautomatiikka

Nykyaikainen automaattiovi on turvallinen, helppokulkuinen, energiaystävällinen ja varmatoiminen ratkaisu.

> Lue lisää


Kulunvalvonta

Kulunvalvonnalla pystytään rajaamaan kiinteistöön pääseviä henkilöitä, sekä tarvittaessa rajoittamaan heidän kulkuaan sisätiloissa. Järjestelmästä pystytään keräämään kulkutapahtumia muistiin, niitä voidaan jälkikäteen tarkastella ja niistä voidaan koostaa raportteja. Kulkutapahtumia voidaan tarkastella hyvin tarkasti, esim. tietyn oven, päivän tai kellonajan mukaan.

> Lue lisää


Rikosilmoittimet

Kaksi eri kategoriaa: langalliset- ja langattomat järjestelmät. Molemmat järjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä, kokemattomampikin käyttäjä oppii toimimaan niiden kanssa. Osassa hälytysjärjestelmissä on mahdollista käyttää ns. yövalvontaa, sen ollessa kytkettynä, tilassa voidaan liikkua normaalisti, järjestelmä reagoi ainoastaan ovien, ikkunoiden sekä esim. ulkovarastossa tapahtuvaan liikkeeseen.

> Lue lisää