AMMATTITAITOINEN LUKKOSEPPÄ AUTTAA

Kun tarvitse aukaisuapua, tai turvajärjestelmäsi vaatii toimenpiteitä. Kauttamme ammattitaitoinen lukkoseppä joka auttaa kaikissa lukitukseen ja tuvallisuuteen liittyvissä tarpeissa. Esimerkiksi ovien aukaisut, lukkojen aukaisut- ja sarjoitukset, lukkojen korjaukset asennukset ja huollot. Myös autojen aukaisut.

Ota yhteyttä

Sähköinen lukitus

Sähköisillä lukitusratkaisuilla on laajennusmahdollisuuksia, joilla pystytään reagoimaan nopeasti muuttuneisiin kulkuoikeus- ja lukitustarpeisiin. Korkea turvallisuustaso saavutetaan kun mekaaniseen lukitukseen yhdistetään sähköinen lukitus, jolla voidaan asettaan mm. aikarajoituksia kulkuoikeuksiin ja sen myötä mahdollisuus saada tietoa kulunvalvonnan muodossa.

Ota yhteyttä

TURVALLISUUDESTA JA KÄYTÄNNÖLLISYYDESTÄ TINKIMÄTTÄ

Lukituksen tarkoitus on tehdä murtautuminen hankalaksi, siksi ulko-oviin suunnitellut käyttölukot avataan sisäpuolelta vääntönupista ja ne ovat takalukkiutuvia. Paloturvallisuuden vuoksi lukon tulee sallia poispääsy ilman avainta. Koko kiinteistön lukot voidaan sarjoittaa samaan sarjaan, mutta toimimaan erilaisin pääsyrajoituksin. Lukituksen suunnittelussa on huomioitava pääovien lisäksi myös kaikki muut sisäänmenoreitit, pyöräsuojat, pesutuvat, kellarin ovet jne.

Ota yhteyttä